Mikä Nuorta mediaa?

Nuorta mediaa -sivusto on osa kantti.net-sivustokokonaisuutta. Kantti on tuotantoyksikkö joka tuottaa tieteeseen, koulutukseen ja kulttuuriin liittyviä, journalistisin periaattein toteutettuja, valtakunnallisesti ja alueellisesti kiinnostavia radio-, tv- ja internet-sisältöjä.

Nuorta mediaa -sivusto on yksi tuotantoyksikkö Kantin verkkoprojekteista. Sisällön Nuorta mediaa -sivustolle tuottavat nuoret itse. Yhteistyötä tehdään kuopiolaisten koulujen ja oppilaitosten kanssa.

Yksi vanhimmista tämän sektorin yhteistyökumppaneista on Kallaveden lukio, jossa media-alan opetusta on annettu jo 90-luvulta alkaen radiotyön kurssin yhteydessä. Osa sivustolla olevasta materiaalista kumpuaakin juuri radiotyön kursseilta. Aiemmin Kallaveden lukiossa pyöritettiin jopa omaa radioasemaa, Putkiradiota, jonka toiminnassa Kantti oli myös mukana.

Opetusta tarjotaan myös esimerkiksi Humanistisen ammattikorkeakoulun opiskelijoille, sekä erilaisten tapahtumatoimitusten perustamiseen ja pyörittämiseen, tuoreimpana esimerkkinä Savon ammatti- ja aikuisopistolla järjestetty valtakunnallinen SAKUstars-kulttuuritapahtuma.

Mikäli koulunne haluaa omaa materiaaliaan esille Nuorta mediaa -sivustolle, ottakaa yhteyttä: toimitus@kantti.net

Lisää tuotantoyksikkö Kantista osoitteessa www.kantti.net