Gallup – kilpailijoiden mietteitä ennen h-hetkeä

Johanna Railo

Johanna Railo on kisojen multitalentti, joka on aiemmin ollut mukana Sakustars-kilpailussa kilpailijoiden huoltojoukkoihin osallistumisen muodossa. Tänä vuonna Johanna pääsee näyttämään omia taitojaan osallistuen useampaan eri sarjaan:

kuunteleKesto 1’55”

Aki Kinnunen

Koulutuskeskus Brahessa opiskeleva Aki Kinnunen osallistuu Digikuvataidetta päivässä-kilpailuun:

kuunteleKesto 0’51”

 

Jesse Tenja (oikealla)

Jesse Tenja osallistuu Digikuvataidetta päivässä -kilpailuun. Hän opiskelee muun muassa graafista suunnittelua:

kuunteleKesto 1’03”

Topias Tamminen on ensikertalainen Sakustars-kilpailussa. Matka Raahesta Kuopioon taittui kahdella autolla:

kuunteleKesto 1’20”

Toimittajana Sonja Ahtinen

Kuopion SAKUstars on yhdessä tehty

SAKUstars on valtakunnallinen kulttuurikilpailu, joka kannustaa ammattiin opiskelevia monenlaisen kulttuurin pariin. Kuopiossa kilpailijoita on noin 600 ja lajeja shakista karaokeen saakka.

SAKUstarsin tuoreimmat kuulumiset

SAKUstars-toimitus kiittää!

Innostusta, jännitystä, onnistumisen iloa ja paljon muuta on koettu opiskelijoista koostuvan toimituksen arjessa SAKUstars-tapahtuman aikana.

Tapahtumavastaava on väsynyt, mutta onnellinen

SakuStars 2017 oli onnistunut tapahtuma kokonaisuus, mutta mitkä ovat tapahtumavastaava Sirpa Hakala-Kosusen aatteet kolme päivää kestäneestä suurtapahtumasta?

Kisojen ruoassa näkyi savolaisuus sekä ilmastoystävällisyys

Savon ammatti- ja aikuisopiston lounasravintola Mesikassa on käynyt kova tohina kisojen ajan. Ruokittavana on päivittäin omien opiskelijoiden lisäksi noin 700 ylimääräistä suuta.

Kisahuoltajan haastattelu

600 nuorta kilpailijaa, mutta kuka pitää heistä huolen? Yksi näistä huoltajista on Lahden Koulutuskeskus Salpauksen kisahuoltaja Riitta Stenstrom.

DJ-kisassa kuultiin hyvää miksaamista

Keskiviikkoillan nuorten illanvietto lähti keskiviikkona vauhdikkaasti käyntiin DJ-kisalla. Toimittajamme tapasi opiskelijatuomarina kisassa toimineen, DJ-nimellä Pirat esiintyvän Teemu Pietiläisen sekä Omniasta kilpailuihin saapuneen Thomas Kotoulin eli Rustheadin.

JÄTÄ VASTAUS