Yksinlaulujen esiintymisiä päästiin ihailemaan tiistaina auditoriossa. Esitykset olivat monipuolisia. Osa oli herkempää ja osassa taas rytmi antoi viedä mukaansa. Kappaleita oli niin suomalaisia, kuin myös englanninkielisiä. Myös monenlaista esiintymistyyliä löytyi mm. Pianon, kitaran ja ukulelen säestyksellä. Laulua päästiin myös kuuntelemaan A capellana ja erityisiä soittimiakin löytyi, kuten juomamuki!

Esitykset olivat mieleenpainuvia ja esiintyjät selvästi nauttivat olostaan lavalla. Elli Hiltunen kävi seuraamassa yksinlaulujen esiintymisiä ja tavoitti sieltä Danielin ja Susannan.

kuunteleKesto 6’46”

Toimittajana Elli Hiltunen

Katso Savon ammatti- ja aikuisopiston opiskelijoiden ottamia kuvia yksinlaulukisasta:

SAKUstars 2017, Kuopio, Yksinlaulu 25.4.2017

SAKUstarsin tuoreimmat kuulumiset

SAKUstars-toimitus kiittää!

Innostusta, jännitystä, onnistumisen iloa ja paljon muuta on koettu opiskelijoista koostuvan toimituksen arjessa SAKUstars-tapahtuman aikana.

Tapahtumavastaava on väsynyt, mutta onnellinen

SakuStars 2017 oli onnistunut tapahtuma kokonaisuus, mutta mitkä ovat tapahtumavastaava Sirpa Hakala-Kosusen aatteet kolme päivää kestäneestä suurtapahtumasta?

Kisojen ruoassa näkyi savolaisuus sekä ilmastoystävällisyys

Savon ammatti- ja aikuisopiston lounasravintola Mesikassa on käynyt kova tohina kisojen ajan. Ruokittavana on päivittäin omien opiskelijoiden lisäksi noin 700 ylimääräistä suuta.

Kisahuoltajan haastattelu

600 nuorta kilpailijaa, mutta kuka pitää heistä huolen? Yksi näistä huoltajista on Lahden Koulutuskeskus Salpauksen kisahuoltaja Riitta Stenstrom.

DJ-kisassa kuultiin hyvää miksaamista

Keskiviikkoillan nuorten illanvietto lähti keskiviikkona vauhdikkaasti käyntiin DJ-kisalla. Toimittajamme tapasi opiskelijatuomarina kisassa toimineen, DJ-nimellä Pirat esiintyvän Teemu Pietiläisen sekä Omniasta kilpailuihin saapuneen Thomas Kotoulin eli Rustheadin.

JÄTÄ VASTAUS